Dacă nu se respectă distanţa regulamentară în trafic, se pot întâmpla chiar şi accidente, din fericire acesta a fost unul cu o rănire uşoară.

În data de 29.10.2012, în jurul orei 13:05, GHEORGHE C., de 36 de ani, din comuna Mușetești, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din Petroşani, pe banda a doua a direcției de mers Aeroport-Centru, nu a păstrat în mers o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, condus de ALINA G., de 20 de ani, din oraşul Petrila, cu care a intrat în coliziune.
În urma impactului, autoturismul condus de ALINA G. a fost împins în autoturismul condus de GINA I., de 39 de ani, din Lupeni, autoturism care era oprit în coloană, la trecerea de pietoni.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto ALINA G., care a fost transportată la Spitalul de Urgență Petroșani, însă nu a necesitat internare.
Cercetările vor fi continuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Petroşani, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.