În data de 04.06.2015, în jurul orei 15:00, un bărbat în vârstă de 58 ani, din municipiul Arad, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 7, pe raza localităţii Mintia, din direcția Arad spre Deva, nu a păstrat o distanță de siguranță în mers şi a tamponat autoturismul care rula în fața sa și care era condus de un bărbat în vârstă de 45 ani, din municipiul Brad.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea gravă a unei femei în vârstă de 65 de ani, din municipiul Brad, pasageră în autoturismul care circula regulamentar.

În data de 04.06.2015, în jurul orei 19:20, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Petroşani, care conducea un autoturism pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din municipiul Petroșani, a surprins și accidentat un pieton în vârstă de 52 de ani, din municipiul Vulcan, care se angajase în traversarea neregulamentară a străzii.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a pietonului, iar în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.