Acțiune de curățare a Monumentului Siderurgiștilor din Hunedoara Reviewed by CD on . Primăria Municipiului Hunedoara invită cetățenii oraăului sâmbătă, 22 aprilie 2017, ora 10:00, la acțiunea de curățare a Monumentului Siderurgiștilor, acțiune d Primăria Municipiului Hunedoara invită cetățenii oraăului sâmbătă, 22 aprilie 2017, ora 10:00, la acțiunea de curățare a Monumentului Siderurgiștilor, acțiune d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acțiune de curățare a Monumentului Siderurgiștilor din Hunedoara

Acțiune de curățare a Monumentului Siderurgiștilor din Hunedoara

Acțiune de curățare a Monumentului Siderurgiștilor din Hunedoara

Primăria Municipiului Hunedoara invită cetățenii oraăului sâmbătă, 22 aprilie 2017, ora 10:00, la acțiunea de curățare a Monumentului Siderurgiștilor, acțiune derulată în cadrul campaniei „Caravana Cif curăță România”.

Campania, care a început în urmă cu patru ani, continuă și în 2017, de data aceasta fiind selectate, ca puncte de desfășurare, patru orașe din România: Sibiu, Alba Iulia, Hunedoara și Mangalia.

Echipa de profesioniști de la Cif va curăța câte un monument din fiecare localitate selectată, la Hunedoara fiind ales pentru această inițiativă Monumentul Siderurgiștilor, amplasat în fața fostei intrări în combinatul siderurgic, în apropiere de Piața Libertății.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus