Cea mai mare campanie de promovare a mișcării de masă din România vine la Deva, în Piaţa Unirii, în zilele de 20 şi 21 mai 2017! Toţi locuitorii oraşului sunt invitați la distracție în aer liber, jocuri, concursuri și multe premii.
Evenimentul se desfășoară sâmbătă, 20 mai 2017, începând cu ora 9.00, în zonele amenajate special, în centrul Devei:
– Caravana “Jocurile copilăriei: Țară, țară, vrem ostași!, Rațele și vânătorii, Sticluța cu otravă, Mațele încurcate, 123 la perete stai!, Elasticul, Baba oarbă, Țările, Lapte gros, Cal și călăreț.
– Zona concursurilor și jocurilor sportive: fotbal, streetball, tenis de masă.
– Zona cu jocuri și concursuri pentru copii și familie: badminton, tir cu arcul, ski pe asfalt şi slow biking.
– Zona de relaxare, board-games pentru tineri și jocuri de team-building.
– La scena principală vor avea loc demonstrații sportive și artistice: fitness, bokwa, karate, gimnastică aerobică, muzică și dansuri.
– Participanții la eveniment vor avea ocazia să-și testeze creativitatea transformând deșeurile în jucării, în Zona ”Reciclăm și ne jucăm”.
– Ne vom întrece la Cros-ul ”Bucurie în Mișcare”, care va avea loc pe Stadionul “Cetate”, sâmbătă, 20 mai 2017, între orele 9.00-12.00.
Devron Bike, prin Eurosport DHS pune la dispoziție căști pentru atelierul de longboard şi premii pentru toate concursurile. Organizatorii, sponsorii şi partenerii au pregătit sute de alte premii și surprize: diplome, medalii, tricouri, bandane, șepci, rucsaci, săculeți, mingi de fotbal, baloane, brățări și pedometre.
În cadrul “Bucurie în Mișcare Deva 2017”, toți cei care iau parte la provocarea “1 milion de secunde de mișcare” pot primi una dintre cele 20.000 de brățări ”Iubesc Mișcarea”, semn al implicării în cea mai importantă campanie de promovare a mișcării din România.
„1 Milion de secunde de mișcare” este provocarea lansată în cadrul proiectului „Bucurie în Mișcare România”. Ne dorim implicarea cât mai multor persoane din Deva, care apreciază stilul de viață ce include mișcarea, în general.
Fiecare participant în provocarea ”1 Milion de secunde de mișcare” poate contribui la realizarea țintei finale, de 1 milion de secunde, postând pe platforma Facebook, cu ajutorul unei aplicații dedicate, un video scurt în care el, un prieten sau un membru al familiei face mișcare. Pașii detaliați și întregul regulament sunt prezentate pe pagina oficială Bucurie în Mișcare (www.bucurieinmiscare.ro) şi pe pagina oficială de Facebook a evenimentului (www.facebook.com/BucurieInMiscareRomania).