În de 28.01.2014, în jurul orei 11:46, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de către o tânără în vârstă de 20 ani, din municipiul Deva, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a provocat un scandal pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Deva.
La fața locului s-a deplasat de urgenţă o echipă operativă care a stabilit faptul că autoturismul soţului persoanei care a sesizat poliţia (care era parcat pe strada Aurel Vlaicu) a fost tamponat de un alt autoturism, condus de ADRIAN B., de 42 de ani, din Deva.
În urma unor discuții contradictorii, ADRIAN B., l-a amenințat cu un cuțit pe MIHAI H., de 32 de ani, (soţul reclamantei), după care l-a lovit cu pumnul în zona pieptului.
Ulterior, suspectul a luat din autoturismul pe care l-a condus două cuțite și a pătruns în curtea imobilului în care locuiesc părţile vătămate, amenințându-le cu acte de violență.
Suspectul a fost condus la sediul poliţiei, unde i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare, port ilegal de cuțit, lovire și conducerea unui autoturism pe drumurile publice având permisul de conducere anulat.