În data de 22.03.2017, în urma unor activități investigativ-operative și de cercetare penală, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara au identificat 3 bărbaţi, care, în perioada ianuarie-martie 2017, au comis mai multe furturi din locuinţele a 6 părţi vătămate.
Poliţiştii au stabilit că doi bărbaţi, mascați, purtând pe mâini mănuși, au intrat, prin forțarea ușilor de acces, în locuințele persoanelor vătămate şi au sustras mai multe bunuri, sume mari de bani și bijuterii, folosindu-se la comiterea faptelor de un autoturism aflat în regim de taxi, condus de cel de-al treilea bărbat. Cei trei bărbaţi au cauzat un prejudiciu de peste 200.000 lei.
În data de 22.03.2017, poliţiştii au efectuat 6 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Hunedoara, în urma cărora au fost recuperate mai multe bunuri și suma de aproximativ 100.000 lei. De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării un autoturism folosit la comiterea faptelor.
Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, iar în data de 23.03.2017 urmează să fie prezentaţi Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara cu propuneri corespunzătoare.
Ancheta este în curs de desfășurare în vederea lămuririi cauzei sub toate aspectele și documentării întregii activități infracționale a celor trei bărbaţi.