Poliţiştii sunt pe urmele unui bărbat care a înşelat un hunedorean, de la care a primit 250 de lei, sub pretextul oferirii unor cadouri.

În data de 16.08.2017, la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat în vârstă de 71 de ani, din municipiul Hunedoara, care a reclamat faptul că, în jurul orei 13:00, în timp ce se deplasa pe strada Ștrandului, din municipiul Hunedoara, a fost abordat de un bărbat necunoscut, care a coborât dintr-un autoturism cu numere de înmatriculare străine şi care, sub pretextul că i-ar fi adus mai multe cadouri „din partea Primăriei”, printre care și două ceasuri (pe care le-ar fi lăsat soției hunedoreanului, la domiciliu), i-a solicitat acestuia 250 de lei.
După ce a dat suma de bani solicitată, hunedoreanul ajuns acasă și-a dat seama că a fost înșelat, motiv pentru care s-a adresat poliţiştilor.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune şi efectuează investigații în vederea identificării prezumtivului autor şi a recuperării prejudiciului.