Lucrările de intervenție la Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Deva au fost finalizate Reviewed by CD on . Lucrările au demarat la începutul lunii noiembrie 2016. Consiliul Județean Hunedoara, condus la acea vreme de Laurențiu Nistor, a alocat 550.000 de lei pentru a Lucrările au demarat la începutul lunii noiembrie 2016. Consiliul Județean Hunedoara, condus la acea vreme de Laurențiu Nistor, a alocat 550.000 de lei pentru a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Lucrările de intervenție la Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Deva au fost finalizate

Lucrările de intervenție la Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Deva au fost finalizate

Lucrările de intervenție la Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Deva au fost finalizate

Lucrările au demarat la începutul lunii noiembrie 2016. Consiliul Județean Hunedoara, condus la acea vreme de Laurențiu Nistor, a alocat 550.000 de lei pentru aceste reparații de primă necesitate. În 28 decembrie 2016, în prezența noului președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, a proiectantului și a constructorului, s-a întrunit comisia de recepție a lucrării.

Lucrările de primă urgență au vizat refacerea acoperișului, prin înlocuirea lemnăriei și a învelișului din țigle. De asemenea, au fost montate jgheaburi și burlane noi pentru preluarea apei de ploaie. La etajele II și III au fost reparate ferestrele. Saloanele, cabinetele medicale, băile, holul și celelalte săli au fost zugrăvite și igienizate, iar pe pardoseală s-a montat tarchet. De asemenea, au fost înlocuite saltelele din saloane.

În anul 2017, Consiliul Județean Huneodara va aloca alte fonduri pentru reparații la parter și etajul I al clădirii de patrimoniu care adăpostește Secția Pediatrie.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus