În data de 25.07.2017, în jurul orei 00:45, poliţiştii au depistat în trafic, pe raza localităţii Călan, un bărbat de 49 de ani, din oraşul Călan, care se afla la volanul unui autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice. În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În data de 24.07.2017, în jurul orei 21:00, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 38 ani, care conducea un autoturism pe raza orașului Uricani, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o concentraţie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În data de 24.07.2017, în jurul orei 23.00, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Vulcan, care conducea un autoturism pe strada Crivadia, din municipiul Vulcan, a acroşat un autoturism parcat şi a plecat de la faţa locului.
În autoturismul parcat se afla proprietarul, care a sesizat poliţia despre eveniment.
În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului respectiv şi au constatat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, deoarece în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.