Parcul auto al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara a fost suplimentat! Trei maşini, cu dotări de ultimă generaţie, au ajuns în Hunedoara. Surpriza pe care reprezentanţii Ministerului Sănătaţii le-au rezervat-o şoferilor care vor folosi ambulanţele a fost una de proporţii pentru că maşinile sunt dotate cu camere video.

Din cele trei ambulanţe, două vor fi folosite de echipajele care lucrează la staţia principală din Deva şi una de cei din municipiul Hunedoara. Autospecialele sunt numai binevenite având în vedere faptul că numărul solicitărilor venite din partea cetăţenilor este unul destul de mare. Aceste ambulanţe vor uşura activitatea personalului, mai ales că în parcul auto sunt maşini care nu pot fi folosite din cauză că au fost implicate în accidente rutiere.

Şoferii de pe ambulanţele noi, venite de la minister, vor fi supravegheaţi video 24 de ore din 24. Camerele amplasate pe maşini vor înregistra fiecare metru pe care salvările îl fac. Mai mult decât atât, nicio conversaţie din interiorul maşinilor nu va scăpa neînregistrată.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole