Bărbat din Deva, reținut pentru 24 de ore

Spargere dată la un bar din Petroșani. Un bărbat a fost arestat preventiv

La data de 02.09.2020, în jurul orei 23:25, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către o tânără cu privire la faptul că a fost amenințată de un bărbat în vârstă de 30 de ani, cu scopul de a se împăca cu acesta, cei doi fiind părţi într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva (ce vizează comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe).
La fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi, care l-a depistat pe cel în cauză în apropierea magazinului la care lucrează tânăra și l-a condus la sediul Poliției Municipiului Deva, pentru cercetări.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de influențarea declarațiilor iar în urma cercetărilor efectuate în cauză, a fost dispusă, față de bărbat, măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 ore.
Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva şi urmează a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

Recomandari

Alte Articole