Colțul chinezesc la Biblioteca Județeană “Ovid Densușianu” Hunedoara-Deva

Colțul chinezesc la Biblioteca Județeană "Ovid Densușianu" Hunedoara-Deva

Biblioteca Judeteana “Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, in parteneriat cu Institutul “Confucius” din Sibiu, continua amplul proiect de colaborare inceput in anul 2013 prin organizarea de cursuri de limba si caligrafie chineza in cadrul Bibliotecii. Organizarea acestor cursuri s-a bucurat de foarte mare succes, numarul celor care s-au inscris si le frecventeaza fiind ridicat. Pornind de la aceste premise, Biblioteca Judeteana va organiza si va deschide, in data de 3 iunie 2014, ora 11.00, Filiala Nr. 5 – Coltul Chinezesc, care va functiona in incinta Deva Mall, etajul doi.
Filiala va fi dotata cu carti din toate domeniile in limba chineza si carti in limbile romana, engleza, franceza despre China, civilizatia chineza, manuale de limba chineza etc. De asemenea, cei interesati vor gasi aici o gama larga de reviste, publicatii, materiale audio-video in limba chineza sau in alte limbi despre China.
In cadrul acestei filiale va functiona si un centru Biblionet.
In acest fel, Biblioteca Judeteana isi dovedeste disponibilitatea de a veni in intampinarea interesului deosebit manifestat de utilizatorii nostri fata de tot ceea ce reprezinta cultura si civilizatia Chinei.
Toti cei care vor frecventa filiala vor avea posibilitatea si sansa sa se informeze si sa se documenteze despre numeroasele aspecte ale culturii, civilizatiei, economiei, medicinei, stilului de viata din China.

Recomandari

Alte Articole