Condamnaţi, identificaţi în urma unor acţiuni ale poliţiştilor din Hunedoara şi depuşi la locul de detenţie

Condamnaţi,  identificaţi în urma unor acţiuni ale poliţiştilor din Hunedoara şi depuşi la locul de detenţie

În data de 09.10.2013, poliţiştii Formaţiunii de Investigaţii Criminale Haţeg au organizat o acţiune în urma căreia l-au depistat pe LIVIU M., de 33 de ani, din comuna Rusca Montană, judeţul Caraş-Severin, condamnat de Judecătoria Caransebeş, în data de 03.10.2013, la trei ani de închisoare pentru comiterea de infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice şi dat în urmărire naţională la data de 08.10.2013.
Bărbatul a fost predat poliţiştilor Secţiei de Poliţie Rurală Oţelul Roşu pentru a fi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Caraş-Severin.

În data de 09.10.2013, poliţiştii Postului de Poliție Turdaș au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis în data de 07.10.2013 de către Judecătoria Deva, prin care MIRABELA P., de 26 de ani, din comuna Turdaș, a fost condamnată la 10 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de prostituție.
Persoana în cauză a fost depusă Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. HUNEDOARA, urmând a fi transferată în penitenciar în vederea executării pedepsei.

În cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Petroşani au efectuat o acțiune în urma căreia a fost identificat VASILE F., de 31 de ani, din Petroșani, condamnat de Judecătoria Petroșani la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 6 luni, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.
Persoana privată de libertate a fost escortată și depusă în Penitenciarul Bârcea Mare, în baza mandatului.

În data de 09.10.2013, a fost depistat pe raza oraşului Uricani GHEORGHIŢĂ P., de 34 de ani, din Uricani, condamnat de Judecătoria Petroşani la o pedeapsă de opt luni de închisoare pentru săvârşirea unor infracţiuni prevăzute de O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Bârcea Mare, în vederea executării pedepsei.

Recomandari

Alte Articole