În data de 20.06.2016, la ora 12:36, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Haţeg au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la intersecţia străzii Munţii Retezat cu strada Aurel Vlaicu, din oraşul Haţeg, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă.
Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a identificat partea vătămată, o femeie în vârstă de 45 de ani, din oraşul Haţeg, care a declarat că, în timp ce era angajată regulamentar în traversarea străzii Munţii Retezat, din Haţeg, pe trecerea pentru pietoni, a fost acroşată de un autoturism.
Femeia a mai precizat că nu a suferit vătămări corporale grave şi a refuzat să se prezinte la spital, iar conducătorul auto care a produs evenimentul rutier a părăsit locul accidentului.
În urma investigaţiilor efectuate, în jurul orei 15:20, poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 68 de ani, din comuna Sarmizegetusa.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.