Hunedorean reţinut de poliţişti, după ce tâlhărit un bărbat în vârstă de 58 de ani

Hunedoara: Tânăr fără permis, depistat conducând un autoturism neînmatriculat

Poliția Municipiului Hunedoara a luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore faţă de un tânăr hunedorean în vârstă de 20 de ani, cercetat sub aspectul comiterii unei infracţiuni de tâlhărie.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în data de 11.06.2017, în jurul orei 20:45, un bărbat în vârstă de 58 ani, în timp ce căuta vechituri în containerele de gunoi de pe strada Transilvaniei, din municipiul Hunedoara, a fost acostat și lovit cu pumnii de un individ necunoscut, ce a fost identificat ulterior, în urma investigaţiilor efectuate de poliţişti. După consumarea agresiunii, persoana vătămată a constatat că din buzunarul pantalonilor îi lipsește telefonul mobil și suma de 120 lei.
În urma probatoriul administrat în cauză, prezumtivul autor al faptei a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara, urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara cu propunere de arestare preventivă.
De asemenea, de la locuința improvizată a suspectului, situată în fostul grup sanitar de pe peronul gării C.F.R., din municipiul Hunedoara, a fost recuperat și restituit persoanei vătămate telefonul mobil sustras.

Recomandari

Alte Articole