Orăștie: Femeie incendiată de fostul soț

Orăștie: Femeie incendiată de fostul soț

Ieri, la ora 08:05, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată prin Serviciul Naţional Apeluri de Urgenţă 112 de către o persoană din municipiul Orăștie, despre faptul că, pe o alee pietonală din apropierea străzii Unirii, din Orăştie, o persoană solicită ajutor, având hainele cuprinse de flăcări.
La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, care a stabilit că victima, o femeie în vârstă de 42 de ani, plecată la muncă temporară în Germania, a fost incendiată de fostul soț, un bărbat în vârstă de 46 ani, plecat și el în Germania, la muncă, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și a divorțului înregistrat în urmă cu un an, ambele persoane venind temporar acasă, în Orăştie, pentru a-şi petrecere concediul de odihnă.
Victima a fost transportată la U.P.U. Orăștie și apoi la Spitalul Județean Deva, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Recomandari

Alte Articole