Patru tineri prinşi în flagrant de poliţişti, după ce au spart un magazin din Petrila

Hațeg :Depistată la volanul unui autoturism cu numere provizorii expirate

În data de 05.06.2017, în jurul orei 00:23, Poliţia Oraşului Petrila a fost sesizată despre faptul că mai multe persoane au pătruns în incinta unui magazin aflat pe strada Cimpa, iar prezumtivii autori, după comiterea faptei au părăsit zona într-un autoturism înmatriculat în altă ţară.
Poliţiştii petrileni au desfăşurat o serie de verificări pe raza oraşului, iar o patrulă de ordine publică a depistat, la scurt timp de la primirea sesizării, autoturismul suspect pe strada Republicii (în zona Căprioara). La semnalul de oprire efectuat de poliţist, conducătorul autoturismului a mărit viteza de deplasare, fiind nevoie ca agenţii de poliţie să pornească în urmărirea autoturismului, care se îndrepta spre Petroşani.
Cei patru ocupanţi au autoturismului au fost blocaţi pe strada Republicii şi conduși la sediul Poliţiei, pentru audieri. Ulterior, poliţiştii au găsit şi o plasă (ce fusese aruncată de aceştia din autoturism), ce conţinea 91 de pachete de ţigări.
În urma efectuării cercetării la faţa locului, poliţiştii au constat că suspecţii au forţat un geam lateral al magazinului, iar din interior au sustras mai multe bunuri (ţigări, gumă de mestecat) şi suma de 135 de lei.
Faţă de cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 26 de ani, toţi din municipiul Vulcan, se vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat

Recomandari

Alte Articole