Percheziții în Hunedoara și Geoagiu, la suspecți de furturi din locuințe

În urma efectuării a şase percheziţii la locuinţele mai multor suspecţi de furturi din locuinţe, poliţiştii de investigaţii criminale din Hunedoara au ridicat bunuri în valoare de 200.000 de lei, susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni. / Doi suspecţi au fost reţinuţi.

La data de 28 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Hunedoara au efectuat 6 percheziţii în Arad, Făget (Timiş), Deva şi Geoagiu ( Hunedoara), la locuinţele unor suspecţi de furturi din locuinţe.

La activităţi au participat şi poliţişti de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Timiş şi I.P.J. Arad.

În fapt, poliţiştii suspectează un bărbat, de 44 de ani, din Strâmtura, judeţul Maramureș, de comiterea a 6 furturi din locuinţe, pe timp de noapte, prin efracție și escaladare. În activitatea infracţională, bărbatul ar fi fost ajutat de alţi doi suspecţi, de 58, respectiv 60 de ani, care ar fi înlesnit valorificarea bunurilor sustrase.

Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe unelte și scule mecanice, în valoare de aproximativ 200.000 de lei, susceptibile a proveni din furturi din locuințe comise în localităţile Vețel, Geoagiu, Rapoltu Mare şi Simeria.

În urma probatoriului administrat în cauză, doi dintre suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat, iar în cursul acestei zile urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole