Piața Dunărea din Hunedoara devine piață volantă

Piața Dunărea din Hunedoara devine piață volantă

Începând de astăzi, comercianții din Piața Dunărea pot fi găsiți în piața volantă situată în proximitatea complexului comercial. Clădirea urmează să intre în reabilitare – mai precis, vor fi reabilitate complet acoperișul și instalația electrică.
„Această clădire a stat mai mult goală, încă de la inaugurare. Nu putem obliga pe nimeni să vândă aici, câtă vreme clienții sunt obișnuiți să meargă pentru cumpărături în Piața Obor. Acolo este un complex mai mare, vin comercianți din tot județul și, pe timpul verii, din județele din sudul țării, este normal ca hunedorenii să își dorească să aibă de unde alege. Și aleg să meargă în Piața Obor, cu atât mai mult cu cât mulți dintre ei beneficiază de gratuitate la transportul în comun.
Vom regândi acest complex, după ce terminăm renovarea sa, pentru că din acoperiș plouă și este nevoie să intervenim cât mai repede pentru a opri degradarea clădirii. Însă atâta timp cât vremea este frumoasă, piața volantă rămâne deschisă și comercianții își pot vinde fructele, legumele și lactatele în proximitatea Complexului Comercial Dunărea”, spune Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

Recomandari

Alte Articole