Șoferi beți depistați la volan în Hunedoara și Petrila

Hunedoara: S-a urcat băut la volan

La data de 08.09.2016, în jurul orei 19:35, un echipaj de poliție rutieră a oprit în trafic, pe bulevardul Republicii, din municipiul Hunedoara, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Hunedoara, care, în urma testării cu aparatul alcooltest s-a stabilit că a consumat băuturi alcoolice, aparatul indicând valoarea de 1,23 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 08.09.2016, în jurul orei 19:50, poliţiştii rutieri care efectuau serviciul de supraveghere şi îndrumare a traficului rutier pe strada Traian Vuia, din Petrila, au observat un autoturism care a circulat încălcând semnificaţia indicatorului „accesul interzis”, şi care, la vederea echipajului de poliţie, a schimbat direcţia de mers, cu intenţia de a se sustrage controlului. Poliţiştii au trecut la urmărirea autoturismului suspect, în scurt timp fiind identificat conducătorul acestuia, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din oraşul Petrila.
În cazul bărbatului, aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,71 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul de Urgenţă Petroșani, unde, în prezenţa martorilor asistenți și a cadrelor medicale, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Recomandari

Alte Articole