Un minor din Călan a fost prins în flagrant, în timp ce primea bani pentru a restitui telefonul furat

În data de 23.08.2013, în jurul orei 09:00, Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată de către o femeie de 36 de ani, din Călan, cu privire la faptul că, în data de 22.08.2013, în jurul orei 22:30, în timp ce fiul său se afla în sala de sport a Casei de Cultură a Sindicatelor Călan, persoane necunoscute i-au sustras acestuia telefonul mobil pe care îl lăsase pe o bancă. În jurul orei 00:30, femeia a trimis un mesaj pe numărul de telefon al fiului său pentru a încerca să recupereze telefonul, iar în jurul orei 02:00 a primit un mesaj prin care i se comunica faptul că telefonul va fi restituit pentru suma de 450 lei.

La nivelul poliţiei Oraşului Călan s-a constituit o echipă operativă, s-a procedat la marcarea banilor care, conform mesajului primit, au fost introduși într-un plic, pe care femeia l-a lăsat pe scările de la intrarea în Casa de Cultură a Sindicatelor.

În urma organizării flagrantului, a fost identificat B. R., de 16 ani, din Călan, care avea asupra sa telefonul mobil sustras părţii vătămate, precum și plicul conţinând banii marcați.

Minorul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, prejudiciul în valoare de 500 euro fiind recuperat.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole