Vezi ce au descoperit polițiștii în urma unei razii efectuate în câteva cartiere din Petroșani

Ieri, Poliţia Municipiului Petroşani a organizat o razie în cartierele Aeroport şi Colonie și în zona Livezeni. Cu ocazia activităţilor desfăşurate, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale, au depistat-o pe EVA N., de 39 de ani, din Petroșani, cu privire la care s-a stabilit faptul că, în data de 23.07.2013, în timp ce se afla în incinta unui salon de înfrumuseţare pentru a beneficia de servicii de manichiură, profitând de neatenţia angajatelor, a sustras din poșetele acestora suma de 100 euro şi 200 lei.

Femeia este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat .

Totodată, a fost depistat şi minorul L. A., de 16 ani, din Petroșani, pentru care era emisă de Judecătoria Petroșani sentinţa penală prin care s-a dispus internarea sa în Centrul de Reeducare Buziaș.           

Minorul a fost escortat și depus în Centrul de Reeducare Buziaș.

Polițiștii Birourilor Rutier şi Investigarea Fraudelor au acţionat pe linia respectării legalităţii transportului de mărfuri și persoane, fiind controlate peste 30 de autovehicule. În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6.760 lei; pentru nerespectarea Codului, totodată fiind reţinute 2 permise de conducere reținute şi 2 certificate de înmatriculare.  

Poliţiştii Biroului Ordine Publică au aplicat 6 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice (Lg. 61/1991).

Totodată, au fost depistaţi doi bărbaţi care se sustrăgeau urmăririi penale : ADRIAN V., de 24 de ani, din Petroşani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi loviri şi alte violenţe şi VASILE L., de 31 de ani, din Petroşani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole