20 de biciclete electrice achiziţionate de Primăria municipiului Deva

20 de biciclete electrice achiziţionate de Primăria municipiului Deva

Cele 20 de biciclete electrice achiziţionate de municipalitate au fost testate astăzi de către beneficiari. Cinci biciclete vor ajunge la Poliţia Locală, două vor fi repartizate Biroului pentru Situaţii de Urgenţă, iar restul de 13 vor fi închiriate devenilor şi turiştilor, contra sumei de 3 lei/oră.

Gazda evenimentului a fost primarul Petru Mărginean, care a vorbit despre utilitatea vechiculelor prietenoase cu mediul şi uşor de utilizat. Prezentarea lotului E-bike a avut loc în prezenţa producătorului, reprezentat de Tianqi Yang, director general Eurosport DHS Deva, a reprezentanţilor Poliţiei Locale Deva, ai Biroului pentru Situaţii de Urgenţă, ai Serviciului Public de Cadastru şi Agricultură, ai presei şi societăţii civile.

Deva este primul oraş din ţară care a achiziţionat astfel de vehicule pentru folosinţă proprie, dar şi pentru închiriere.

Bicicletele electrice sunt un produs sută la sută românesc, fabricate şi testate de Eurosport DHS Deva. Sunt biciclete premium care înglobează cele mai noi tehnologii în domeniu. Tocmai de aceea, atât fabricantul, cât şi Primăria Municipiului Deva recomandă utilizarea lor cu cea mai mare grijă.

Recomandari

Alte Articole