A plecat de la hotel fără să plătească

În data de 23.08.2021, în jurul orei 17:00, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de managerul unei unităţi de cazare din Petroșani cu privire la faptul că un bărbat a cărui identitate nu o cunoaşte s-a cazat în data de 22.08.2021 la hotelul aparținând societății comerciale, iar la data de 23.08.2021 a părăsit unitatea fără a achita cazarea și consumația de la restaurantul hotelului.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor și furt, iar în urma cercetărilor efectuate şi a analizării imaginilor surprinse de camerele video de supraveghere, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție T.F. Tg Jiu, județul Gorj, a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din municipiul Bucureşti.

Acesta a fost preluat din municipiul Tg. Jiu de către polițiști din cadrul Poliției Municipiului Petroșani, iar cu ocazia audierii a recunoscut comiterea infracțiunilor şi s-a împăcat cu persoana vătămată, prejudiciul (în sumă totală de 3.400 de lei) fiind recuperat.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole