Orăştie: Reţinuţi de poliţişti după ce au tâlhărit un minor

În data de 20.04.2018, ora 23:00, Poliţia Oraşului Haţeg a fost sesizată, despre faptul că pe DN 66, în localitatea Hațeg, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu o victimă.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, şi au constatat că, un bărbat în vârstă de 21 de ani, din comuna Pui, a condus un autoturism pe DN 66 în direcția de mers Hațeg spre Petroșani, iar în localitatea Hațeg nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de un alt autoturism care era condus de către o femeie în vârstă de 38 de ani şi în momentul în care conducătoarea acestuia a redus viteza de deplasare pentru a opri într-o parcare a intrat în coliziune față-spate cu aceasta. După impact autoturismul condus de către şoferul vinovat, a mai intrat în coliziune cu alte două autoturisme, care se aflau parcate în parcarea situată pe partea dreaptă în direcția de mers Haţeg – Petroşani.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, care a a fost transportată la spital în vederea de acordării de îngrijiri medicale.

Recomandari

Alte Articole