Dacă nu se respectă distanţa regulamentară în trafic, se pot întâmpla chiar şi accidente, din fericire acesta a fost unul cu o rănire uşoară.

În data de 29.10.2012, în jurul orei 13:05, GHEORGHE C., de 36 de ani, din comuna Mușetești, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din Petroşani, pe banda a doua a direcției de mers Aeroport-Centru, nu a păstrat în mers o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, condus de ALINA G., de 20 de ani, din oraşul Petrila, cu care a intrat în coliziune.
În urma impactului, autoturismul condus de ALINA G. a fost împins în autoturismul condus de GINA I., de 39 de ani, din Lupeni, autoturism care era oprit în coloană, la trecerea de pietoni.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto ALINA G., care a fost transportată la Spitalul de Urgență Petroșani, însă nu a necesitat internare.
Cercetările vor fi continuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Petroşani, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Recomandari

Alte Articole