Accidente rutiere în județul Hunedoara

În data de 04 octombrie 2021, ora 23:03, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Râul de Mori, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 66, la km 177 + 850 metri, sensul de mers Petroșani-Hațeg, în localitatea Sântămăria Orlea, din cauza altor preocupări de natură a distrage atenția, a pierdut controlul direcției de mers,a ieșit în afara carosabilului în partea dreaptă a sensului de mers răsturnându-se în curtea unui imobil.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei tinere în vârstă de 18 ani din oraşul Haţeg, în calitate de pasageră în autoturism, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În data de 04 octombrie 2021, ora 14:40, un bărbat în vârstă de 62 ani, din oraşul Uricani, în timp ce conducea un autoturism, pe sensul de mers Petroșani-Hațeg, în localitatea Pui, pe D.N. 66, la km 162 + 200 metri, din cauza altor preocupări de natură a distrage atenția, a pierdut controlul direcției de mers, a ieșit în afara carosabilului în partea dreaptă a sensului de mers și a acroșat 2 minori în vârstă de 9 ani şi 2 ani, ce se deplasau pe trotuar însoțiți de mama lor, în vârstă de 37 ani, din comuna Pui.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a celor doi minori, care au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, în urma accidentului a rezultat avarierea unei bornei hectometrice și a unui imobil din localitatea Pui.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În data de 04 octombrie 2021, ora 16:01, un bărbat în vârstă de 54 de ani, în timp ce conducea un moped neînregistrat, pe DJ 707L, dinspre satul Pricaz spre municipiul Orăștie, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare a mopedului, părăsind partea carosabilă după care s-a răsturnat pe trotuarul din fața unui imobil din satul Pricaz, comuna Turdaș. Persoanei implicate în eveniment, i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, bărbatul nu deţine permis de conducere.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînregistrat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole