Accidente rutiere, produse în ultimul weekend în județul Hunedoara

În data de 08.09.2013, în jurul orei 14:50, OVIDIU M., de 38 de ani, din Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe banda I a DN 7, pe direcția de mers Șoimuș -Mintia, a efectuat  manevra de întoarcere a autovehiculului peste marcajul dublu continuu, fiind tamponat de autoturismul condus de CĂTĂLIN F., de 24 de ani, din Deva, pe a II-a bandă a aceluiaşi sens de mers.  În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto OVIDIU M. şi rănirea gravă a pasagerului acestuia, MIHAI B., de 39 de ani, Hunedoara.

În data de 08.09.2013, ora 15:25, CONSTANTIN M., de 54 de ani, din  Petroşani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, pe raza localităţii Băniţa,   pe direcţia de mers Haţeg – Petroşani,  într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de NICUŞOR M., de 29 de ani, din comuna Sălaşu de Sus.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară conducătorului auto Nicuşor M. şi a pasagerei acestuia, SĂNDIŢA M., de 53 de ani, din Petroşani

În data de 08.09.2013, în jurul orei 18:00, MARIUS B., 37 de ani, din Lupeni, în timp ce conducea un autoturism pe strada N. Titulescu  din Vulcan, l-a surprins şi accidentat ușor pe  STERIAN Z., de 78 de ani, din Vulcan, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

                      

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole