FC Hunedoara va primi câte 500.000 de lei atât de la Consiliul Judetean Hunedoara, cât si de la administratia locala a municipiului. Echipa activeaza în liga a treia de fotbal.

Clubul sportiv FC Hunedoara va primi o cotizatie de 500.000 de lei de la bugetul local al municipiului Hunedoara, pentru a-si putea desfasura activitatea în acest an.
Cotizatia platita de Municipiului Hunedoara va fi utilizata de catre Club Sportiv Fotbal Club Hunedoara, în conformitate cu hotarârile Adunarii Generale si cu prevederile legale în vigoare. În situatia în care se constata ca din cotizatia alocata din bugetul local, sumele nu au fost cheltuite în scopul pentru care a fost constituit Clubul Sportiv Fotbal Club Hunedoara si nu au fost utilizate conform prevederilor legale, acestea vor fi recuperate de la persoanele care se fac vinovate din cadrul Clubului Sportiv”, se arata în hotarârea adoptata de Consiliu Local.

Alin Barna, presedinte al CS FC Hunedoara a precizat ca mai mult de un sfert din fondurile alocate de municipalitate pentru sustinerea clublului vor fi cheltuite pentru grupele de copii, juniori si echipa feminina ale clubului din Liga a treia de fotbal.
Tot el a afirmat: Celor care stau “ca pe ace” din grija fotbalului hunedorean le linistesc “temerile”:
Controlul inopinant al ANAF solicitat de Asociatia Civica Solidaritatea Hunedoreana reprezentata de ing Mititelu Marin la CS FC HUNEDOARA nu a identificat nereguli privind utilizarea fondurilor publice si niciun fel de incalcari ale dispozitiilor legale in vigoare!
P.S.: Multumesc pentru gestiunea impecabila colegilor din conducerea clubului, contabilei Ada Roman, fostului finantator State Alina
Recent, si Consiliul Judetean Hunedoara a aprobat sustinerea cu suma de 500.000 de lei a clubului de fotbal din Hunedoara.

Sâmbătă, FC Hunedoara a jucat ultimul meci amical, împotriva echipei de fotbal din Deva, iar în 07 martie va începe returul campionatului Ligii a treia, primil meci fiind pe teren propiu in compania celor de la Minerul Motru. Meciurile de pe teren propriu vor fi transmise in direct ONLINE de Radio Edera in 151 de tari.