Ajutor finaciar pentru încălzirea locuinței, acordat de Primăria Deva

Primăria Municipiului Deva – Direcția de Asistență Socială aduce la cunoștința persoanelor îndreptăţite să beneficieze de ajutorul pentru încălzirea locuinței (cu energie termică, gaze naturale, energie electrică sau combustibil solid) că pot depune cererile și declarațiile pe propria răspundere pentru solicitarea ajutorului pentru încălzirea locuinței, împreună cu actele doveditoare, în perioada 1 octombrie 2018 – 20 noiembrie 2018, la sediul Direcției de Asistență Socială Deva (str. I.L. Caragiale, nr. 4 – fostul hotel al Pieței agroalimentare, telefon 0254.218030).

Cererile și declarațiile-tip pe propria răspundere pot fi ridicate de la sediul Direcției de Asistență Socială Deva, începând de luni, 1 octombrie 2018 sau pot fi descărcate de pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Deva (accesând linkul: http://www.primariadeva.ro/…/in-aten-539-ia-persoanelor-ind…), unde pot fi consultate şi actele necesare în vederea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei, lista bunurilor care conduc la excluderea acordării ajutorului social, limitele de venituri pentru acordarea ajutorului, precum şi valoarea ajutoarelor acordate.

Ajutorul pentru încălzirea locuinței se acordă conform prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 70/2011, privind măsurile de protecție socială în perioada sezonului rece, cu modificările și completările ulterioare, și conform reglementărilor aduse de Hotărârea Guvernului nr. 559/2017 pentru modificarea și completarea Normelor metodologice.

Informații suplimentare privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței pot fi obținute la sediul Direcției de Asistență Socială Deva (str. I.L. Caragiale, nr. 4), la numărul de telefon 0254.218030 sau pe adresa de e-mail dasdeva@primariadeva.ro.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole