Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în România, Excelența Sa Stella Ronner-Grubacic, a fost astăzi, într-o vizită la Primăria Municipiului Hunedoara și la Castelul Corvinilor. La sediul Primăriei, Domnia Sa, a avut o întâlnire cu primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu. Cei doi au discutat despre aspecte economico-sociale din Regatul Țărilor de Jos și din România, dar și despre posibilitatea de a investi în municipiului Hunedoara. Excelența Sa s-a declarat impresionată de potențialul turistic al municipiului Hunedoara.
Primarul municipiului Hunedoara a invitat-o pe reprezentanta Regatului Țărilor de Jos în România la „Zilele Hunedoarei”, eveniment care va avea loc în cursul lunii iulie. Excelența Sa, Stella Ronner-Grubacic, s-a aflat pentru prima dată în municipiul Hunedoara și a promis să revină aici.
După întâlnirea cu primarul municipiului Hunedoara, Excelența Sa a plecat spre Castelul Corvinilor, monument despre care s-a declarat foarte încântată.
„Castelul Corvinilor este impresionant, iar istoria lui este fascinantă. Hunedoara este un oraș foarte frumos. Promit să revin aici cât de curând”, a declarat Stella Ronner-Grubacic.