Amenințată cu cuțitul de concubin

În data de 17.03.20201, în jurul orei 13:30, la sediul Poliției Orașului Călan s-a prezentat o femeie din comuna Boșorod, care a reclamat faptul că al său concubin, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a amenințat-o cu un cuțit (fără însă a-i provoca însă leziuni).
În baza sesizării, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare şi au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva concubinului femeii, un bărbat de 30 de ani, din comuna Boșorod.
Tot ieri, în jurul orei 17:00, poliţiştii au fost sesizaţi din nou de către femeia din comuna Boșorod, cu privire la faptul că al său concubin a revenit la locuinţa sa și face scandal.
În cel mai scurt timp, poliţiştii s-au deplasat la fața locului şi au constatat faptul că bărbatul nu a respectat restricţiile impuse de ordinul de protecție provizoriu, motiv pentru care a fost condus la sediul Poliției Oraşului Călan.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție provizoriu, iar faţă de bărbat a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole