Aplicație mobilă “Municipiul Hunedoara Sesizări”, pentru raportarea sesizărilor de pe domeniul public

Aplicație mobilă “Municipiul Hunedoara Sesizări”, pentru raportarea sesizărilor de pe domeniul public

Primăria Municipiului Hunedoara pune la dispoziția cetățenilor un serviciu electronic gratuit de raportare a sesizărilor de pe domeniul public. Acesta se descarcă pe telefoane mobile și tablete, accesând din Aplicatii > Magazin Play sau Google Play (pentru device-uri cu Android) sau din AppStore (pentru device-uri cu IOS, respectiv Iphone). Se caută “Municipiul Hunedoara Sesizari”, se descarcă și se instalează.
După finalizarea instalării pe ecranul dispozitivului mobil apare un icon de accesare rapidă sau o comandă rapidă cu aceeași denumire. La accesarea aplicației, se solicită crearea un cont de utilizator.
La depunerea unei sesizări, care implică localizarea pe hartă, textul sesizării și adăugarea a maximum 3 poze, se va primi un e-mail de confirmare, care va conține numărul de înregistrare dat automat din registratura primăriei. Numărul de înregistrare poate fi verificat pe site-ul Primăriei Municipiului Hunedoara – www.primariahd.ro, la Servicii online, Stadiu cereri depuse.
În maximum 30 de zile de la depunerea sesizării, se va primi al doilea e-mail prin care se comunică rezoluția dată de compartimentul de specialitate al Primăriei Hunedoara la sesizare.

Recomandari

Alte Articole