Au pus în pericol circulaţia pe drumurile publice:

În data de 17.06.2012, în jurul orei 05:40, a fost depistat în trafic de către poliţişti  ALIN B., de 37 de ani, din oraşul Geoagiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gării din Orăştie, iar în urma testării cu aparatul alcoolscop s-a constatat că avea o concentraţie alcoolică de 0,48 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

*În data de 16.06.2012, în jurul orei 23:10, a fost depistat în trafic PETRU O., de 37 de ani, din comuna Fibiş, judeţul Timiş, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 707 L, pe raza localităţii Pricaz, iar în urma testării cu aparatul alcoolscop s-a constatat că avea o concentraţie alcoolică de 0,62 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Din verificările efectuate în bazele de date ale poliţiei, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
*În data de 17.06.2012, în jurul orei 02:50, a fost depistat în trafic ROBERT R., de 20 de ani, din comuna Romos, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.J. 705 G, pe raza localităţii Romos, iar în urma testării cu aparatul alcoolscop s-a constatat că avea o concentraţie alcoolică de 0,68 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Tânărul a fost condus la Spitalul Municipal Orăștie în vederea recoltării de probe biologice. Totodată, în urma interogări bazei de date s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere.
*În data de 17.06.2012, în jurul orei 18:40, NICOLAE O., de 53 de ani, din municipiul Zalău, judeţul Sălaj, în timp ce conducea o autospecializată cu care transporta zgură pe Calea Zarandului din municipiul Deva, pe direcția de mers Simeria – Arad, nu a adaptat viteza la intrarea într-un sens giratoriu, a intrat în balans și s-a răsturnat, încărcătura vărsându-se pe partea carosabilă.
În urma evenimentului nici o persoană nu a suferit vătămări corporale, însă, în urma testării cu aparatul alcoolscop s-a constatat că şoferul avea o concentraţie alcoolică de 0,68 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În toate cele patru cazuri au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole