Bărbat reţinut de poliţiştii petroşăneni, după ce a comis mai multe furturi

Spargere dată la un bar din Petroșani. Un bărbat a fost arestat preventiv

În data de 15.06.2017, în urma activităților investigative întreprinse, polițiștii petroşăneni au depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Vulcan, despre care au stabilit faptul că, în perioada mai –iunie 2017, a comis mai multe infracţiuni de furt, pe raza municipiului Petroșani, cauzând un prejudiciu ce depăşeşte 10.000 de lei.
În urma probatoriului administrat, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au stabilit că bărbatul, în data de 29.05.2017, în timp ce se afla în incinta unei farmacii din Petroşani, a profitat de neatenția unei cliente și i-a sustras telefonul mobil. În data de 02.06.2017, în timp ce se afla într-un magazin din Petroşani, a profitat de neatenția unei femei și i-a sustras, din buzunar, telefonul mobil, în timp ce, în data de 11.06.2017, în timp ce se afla în alt magazin, a profitat de neatenția unui bărbat și i-a sustras din buzunar portofelul, în care se aflau 800 de lei. De asemenea, în data de 07.06.2017, în timp ce se afla în incinta unui bar din Petroşani, a profitat de neatenția unei tinere și i-a sustras un telefon mobil, aflat după tejgheaua barului.
Față de suspect s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Petroșani cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Recomandari

Alte Articole