Bărbat reţinut de poliţiştii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Hunedoara

La data de 16 februarie 2022, în jurul orei 18:40, poliţiştii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Hunedoara au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un vagon, la plecarea trenului din Stația C.F. Deva, a avut loc o agresiune între doi călători.

Echipa de intervenție a identificat persoana vătămată, un bărbat de 34 de ani, din judeţul Iași, care le-a declarat poliţiştilor faptul că, în timp ce călătorea cu un tren Inter Regio de la Stația C.F. Deva către Stația C.F. Simeria, a fost agresat de către un alt călător, care, pe fondul agresiunii fizice și a amenințărilor, i-ar fi sustras 150 de lei.

În urma activităţilor investigative, cel bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un bărbat de 38 de ani, din judeţul Maramureș, a fost identificat în scurt timp de poliţişti.

Față de cel în cauză, poliţiştii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole