Brad: Urmărit naţional şi internaţional, reţinut de poliţişti în momentul în care a încercat să îşi preschimbe cartea de identitate

În data de 05.02.2013, Biroul de Investigații Criminale Brad a organizat o acțiune în urma căreia a fost prins şi reţinut TIBERIU B., de 51 de ani, din comuna Baia de Criş, pe numele căruia Judecătoria Câmpeni a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii  în data de 03.10.2002, prin care l-a condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Persoana în cauză se afla în urmărire naţională şi internaţională încă din anul 2003, când a dispărut de la domiciliu pentru a se sustrage executării pedepsei privative de libertate.

Bărbatul a fost prins de poliţişti în momentul în care s-a prezentat  la S.P.C.L.E.P. Brad, unde  intenționa să îşi schimbe cartea de identitate, a cărei valabilitate expirase.

Cu ocazia percheziției corporale, asupra condamnatului a fost găsită o carte de identitate cu fotografia acestuia, dar cu datele de identificare ale unei alte persoane, document pe care l-a folosit pentru legitimare în perioada în care s-a aflat în străinătate.

Condamnatul  a fost depus în Penitenciarul Bârcea Mare, pe numele său întocmindu-se dosar penal pentru comiterea infracţiunii de fals privind identitatea, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole