Bretea Română: Minor reţinut pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat

Ieri, poliţiştii  Secției 8 Poliție Rurală Hațeg au dispus prin ordonanță reținerea pentru 24 de ore a lui B.G., de 16 ani, din Călan, în sarcina căruia a fost probată comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că minorul, în noaptea de 22/23.03.2013, în jurul orei 03:30, a pătruns prin efracţie într-un imobil din localitatea Vâlcelele Bune, însă, fiind surprins de către proprietar, a părăsit imobilul nereușind să sustragă vreun bun.

În aceeaşi noapte, minorul a pătruns într-un alt imobil din Vâlcelele Bune, de unde a sustras cinci sticle whisky.

Potrivit probatoriului administrat, în cursul aceleiaşi nopţi, suspectul a pătruns în curtea unei locuinţe  din localitatea Vâlcelele Bune, de unde a sustras o borsetă cu mai multe bunuri, care se afla în interiorul unui autoturism lăsat descuiat pe timpul nopţii.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit că în borsetă se afla un portofel cu documentele personale ale părţii vătămate, un carton pe care erau înscrise 3 coduri PIN  şi 3 carduri de credit. Cardurile au fost înapoiate părţii vătămate ulterior chiar de către fratele făptuitorului, iar persoana vătămată a constatat faptul că a fost extrasă suma de 800 lei de pe două dintre acestea.

Cercetările în cauză sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bretea Română, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea probării întregii activităţi infracționale a suspectului.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole