Vineri, 14 septembrie 2018, la ora 21:00 demarează o nouă etapă a campaniei de dezinsecție terestră zone verzi, pe raza municipiului Deva, organizată de Primăria Municipiului Deva și operatorul Serviciului de Salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva – S.C. CORAL IMPEX SRL.

Echipele vor stropi toate zonele verzi din oraș (parcuri, cimitire, zone verzi dintre blocuri, zona centrală a orașului unde sunt amplasate terase etc) folosind autospecialele și aparatura specifică din dotare, pentru a combate insectele dăunătoare pentru sănătatea omului, a animalelor și care contribuie la combaterea și prevenirea unor boli transmise de insecte și acarieni către om.

Substanțele care vor fi folosite pentru acțiunea de dezinsecție sunt: K-othrine Profi EC 250 – pentru combaterea țânțarilor adulți și Biopren 50 LML – insecticid pentru combaterea larvelor.

Acțiunea de dezinsecție care se va finaliza în dimineața zilei de sâmbătă, 15 septembrie 2018, se va desfășura în condiții corespunzătoare, cu repectarea prevederilor legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației.