Cinci minori din Vulcan, implicați într-un furt comis într-un magazin din Petroșani

În data de 24.11.2013, la ora 17:15, ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Petroșani a fost sesizat de o parte vătămată despre faptul că în magazinul pe care îl administrează, situat pe strada 1 Decembrie 1918 din Petroşani, câţiva tineri au sustras mai multe pachete de țigări, în valoare de aproximativ 250 lei.
La fața locului s-a deplasat de urgență o echipă operativă care i-a identificat și condus la sediul poliției pe L.R., A.Ş. şi A.Ş., toţi în vârstă de 15 ani, din municipiul Vulcan, care i-au distras atenția vânzătoarei, în timp ce alți doi tineri au sustras mai multe pachete cu țigări de pe standul unde erau expuse.
Aceştia din urmă, în urma certărilor efectuate, au fost identificați în persoana lui A. P., de 14 ani şi A. P., de 16 ani, ambii din Vulcan, care au fugit cu bunurile sustrase înaintea sosirii echipajelor de poliție, fiind identificaţi ulterior.
În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a se stabili întreaga activitate infracţională a suspecţilor.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole