Concert ANDRE RIEU, transmisiune live full HD de la Maastricht, la Teatrul de Artă Deva

Cunoscut în mod afectuos ca fiind „Regele Valsului”, André Rieu susţine în fiecare an o suită de concerte în minunatul său oraş natal Maastricht, Olanda. Concertele se ţin în faţa a mii de fani de-ai săi, în prea-frumosul ambient medieval al pieţei centrale Vrijthof din Maastricht. Concertul va putea fi urmărit în direct sâmbătă 13 iulie, ora 21:00, la Teatrul de Artă, Deva. Biletele au preţul de 40 lei, putând fi cumpărate la Agenţia Teatrală.

Ca întotdeauna, André este acompaniat de către faimoasa lui orchestră Johann Strauss, Sopranele sale, Tenorii cât şi o serie de invitaţi deosebit de speciali.

Seria de concerte susţinute de André Rieu la Maastricht sunt cunoscute ca fiind cele mai populare concerte ale anului, unde sosesc cei mai infocaţi fani ai săi, veniţi din toate colţurile lumii, spre a lua parte nemijlocit la acest eveniment.

Caracterul special şi unic al acestor concerte e dat şi de atmosfera efervescentă din piaţa centrală Vrijthof a oraşului, atmosferă întreţinută de mulţimi de oameni aflaţi la terasele restaurantelor aşezate de jur-împrejurul pieţei, clienţi care iau parte cu toţii la acest eveniment magnific.

Atunci când a fost întrebat dacă doreşte să dedice vreun mesaj fanilor săi din lumea întreagă, André Rieu a răspuns: “Dacă nu vă puteţi alătura nouă la Maastricht, atunci venim noi la voi. Va fi un eveniment magic cu o serie de invitaţi deosebit de speciali. Veniţi şi savuraţi muzica pe marele ecran, în confortul cinematografului sau teatrului din oraşul dvs.”

Concertul din 2013 se anunţă a fi cel mai grandios concert proiectat vreodată în cinematografe sau teatre.

Ca de fiecare dată, transmisia o va avea ca şi gazdă pe Charlotte Hawkins, moderatoare a CinemaLive. Charlotte va asigura prologul concertului, iar la sfârşitul spectacolului îi va lua un interviu lui André Rieu, interviu menit în exclusivitate audienţei din cinematografe .

Concertul va avea o durată aproximativă de 180 minute, în care este inclusă o pauză de 15 minute. Pasajele vorbite ale concertului sunt în limba engleză.

 

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole