Concerte live în Parcul Municipal ,,Cetate” din Deva

Concerte live în Parcul Municipal ,,Cetate” din Deva

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” organizează duminică, 9 mai 2021, începând cu ora 17:00, în Parcul Municipal ,,Cetate” din Deva, o călătorie în timp prin muzica anilor ‘60 – ’70, susținută de trupa ,,Old Band”.
Piese care au făcut istorie pot fi ascultate, timp de trei ore, într-un concert live, de către toți localnicii și turiștii care-și vor petrece serile de duminică în zona filigoriei din parcul central al orașului.
Proiectul ,,Old Band” (sau ,,Trupa Veche”) se află anul acesta la cea de-a noua ediție și se desfășoară în perioada 9 mai – 26 septembrie 2021, formația cântând în parc, în fiecare zi de duminică, începând cu ora 17:00.
Actuala componență a trupei este: Ioan Lupea (liderul formației) – chitară și voce; Mihai Bari – orgă și acordeon; Alexandru Bari – tobe și voce; Eugen Birtok – trompetă; Francisc Micola – chitară bass, Plasser Rudolf – chitară solo și Mihai Olariu – solist.
Concertele din parcul de la poalele Cetății readuc în prim-plan melodii care au fascinat o lume întreagă. În plus, spun o poveste – povestea a milioane de oameni care au crescut cu muzica unor mari artiști.
Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19.

Recomandari

Alte Articole