Concertele live cu trupa „Old Band” revin în Parcul ,,Cetate” din Deva

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” vă invită începând cu data de 5 mai 2024, ora 18:00, prima zi de Paște, în Parcul ,,Cetate” Deva, la o călătorie în timp, prin muzica anilor ’60 – ’70, susținută de trupa ,,Old Band”.
Piese care au făcut istorie pot fi ascultate, timp de trei ore, într-un concert live, de către toți localnicii și turiștii care-și vor petrece serile de duminică în Parcul ,,Cetate” din Deva.
Proiectul ,,Old Band” (Trupa Veche) se află anul acesta la cea de-a XII-a ediție și se desfășoară pe perioada verii, în fiecare duminică, începând cu data de 5 mai și până în ultima duminică a lunii septembrie.
Actuala componență a trupei ,,Old Band” este: Ioan Puiu Lupea (liderul formației) – chitară și voce, Mihai Bari – orgă și acordeon, Plasser Rudolf – chitară, Herțeg Anton – saxofon și Mihai Olariu – solist vocal.
Concertele formației vor avea loc în zilele de duminică, între orele 18:00 – 21:00, în Parcul ,,Cetate” Deva.
Concertele trupei readuc în prim-plan melodii care au fascinat o lume întreagă. În plus, spun o poveste – povestea a milioane de oameni care au crescut cu muzica unor mari artiști.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole