Consiliul Județean al Elevilor Hunedoara își consolidează echipa

Consiliul Județean al Elevilor Hunedoara își consolidează echipa

Primăria Municipiului Deva a găzduit astăzi, marți, 4 decembrie 2018, ședința de alegeri pentru funcțiile vacante de: vicepreședinte, secretar, directori de departamente etc. a Consiliului Județean al Elevilor Hunedoara.
Candidații la funcții s-au prezentat în fața membrilor Adunării Generale și au spus ce anume îi motivează să reprezinte elevii în această structură de conducere.

După sesiunea de alegeri s-au purtat discuții despre lansarea de noi proiecte. Prioritatea stabilită de Adunarea Generală este apărarea drepturilor elevilor. În acest sens vor fi organizate campanii de informare, chestionarea elevilor despre problemele de interes școlar cu care se confruntă la nivel local și județean, dar și despre o cât mai bună vizibilitate în ceea ce privește activitatea și drepturile elevilor.

Pe viitor, conducerea Consiliului Județean al Elevilor are în plan și o sesiune de formare pentru elevii din întreg județul Hunedoara, ca lideri de opinie și reprezentanți ai acestei structuri.

O problemă discutată a fost obținerea de gratuități la transportul local în comun, în cât mai multe localități din județul nostru. Până acum, doar administrația locală din municipiul Deva a acordat facilități și gratuități la transportul public local pentru elevi.

La finalul ședinței de astăzi, conducerea Consiliului Județean al Elevilor s-a întâlnit cu primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea.
Președintele Consiliului Județean al Elevilor Hunedoara. Vlad Sîncu declară că în urma discuțiilor purtate, primarul Devei i-a asigurat și în continuare de toată deschiderea și sprijnul său în acțiunile pe care elevii doresc să le desfășoare, precum și în rezolvarea problemelor cu care aceștia se confruntă.

 

Recomandari

Alte Articole