Continuă lucrările pentru extinderea rețelei de canalizare din Peștișu Mare, pe „Valea Banilor”

Continuă lucrările pentru extinderea rețelei de canalizare din Peștișu Mare, pe „Valea Banilor”

Lucrările fac parte din proiectul aferent aplicației de finanțare „Asistență tehnică pentru pregătirea Aplicației de Finanțare și a Documentațiilor de Atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Hunedoara, în perioada 2014 – 2020” din cadrul Programului Operațional de Infrastructură Mare (POIM). Aceste lucrări sunt administrate și gestionate de Operatorul Regional S.C. Apa Prod S.A. Deva.
Extinderea rețelei de canalizare se va face pe o lungime totală de 5,55 km, de asemenea se vor executa 3 noi stații de pompare apă uzată, plus dotări pentru sistemul SCADA în rețeaua de canalizare (sistem integrat pentru supravegherea și operarea automată a sistemului de canalizare din aglomerarea Hunedoara).
„Îmi doresc ca în acest mandat, toate străzile din Hunedoara să fie asfaltate și toate satele aparținătoare să aibă apă potabilă și canalizare – este esențial să avem aceste utilități, în secolul XXI”, declară primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu.

Recomandari

Alte Articole