Cornel Bădulescu, noul antrenor al echipei CSM Cetate Deva

Tehnicianul ce a castigat Cupa Challenge cu ”U” Remin Deva in anul 2002, Cornel Badulescu s-a inteles cu Marian Muntean si o va antrena pe Cetate Deva incepand din aceasta vara. Noul antrenor a pozat alaturi de noile achizitii, in fata unui banner pe care erau imprimate sigla clubului si cuvintele ”Atitudine, Devotament, Performanta”.

”Am convingerea ca avem un lot puternic cu care vom incerca sa prindem play off-ul. Momentan, sunt 20 de jucatoare valabile, insa in perioada ce urmeaza vom stabili exact lotul cu care vom ataca noul sezon si cred ca vom ramane doar la un numar de 16 jucatoare. Ma voi baza si pe aportul Melindei Toth a carei experienta ne va fi, cu siguranta, folositoare.

Ma bucur sa vad ca avem si sprijinul administratie locale si a Consiliului Judetean, se vede ca se vrea performanta, lucru care de altfel m-a si facut sa ma indrept spre locul in care cuceream, acum mai bine de 10 ani, Cupa Challenge”, a declarat Cornel Badulescu, care a antrenat-o in ultima perioada pe HCM Roman (2008-2013).”, informează site-ul oficial al clubului.

Iata achizitiile:

-Carmen Cartas (inter stanga, 28 ani – nr.9)

-Valentina Ardean Elisei (extrema stanga, 31 ani – nr. 15)

-Nicoleta Rusu (extrema stanga/dreapta, 26 ani, CSU Neptun Constanta – nr. 4)

Natasa Krnic (Muntenegru, inter stanga/dreapta, 27 ani, Vistal Laczpol Gdynia/Polonia – nr. 24)

Claudia Din Mojoiu (pivot, 27 ani, HCM Roman – nr. 23)

Carmen Pelin Tanase (portar, 36 ani – nr. 1).

Cetate Deva are si un nou Consiliu Director, format din Laura Chinci (din partea Primariei Deva), Tiberiu Coroiu (din partea Consiliului Local Deva), Nelu Ardelean (presedintele Asociatiei Judetene de Handbal) si Dan Stoian (din partea Consiliului Judetean Hunedoara).

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole