Deva: Amenințări cu cuțitul după o tamponare între două mașini

În de 28.01.2014, în jurul orei 11:46, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de către o tânără în vârstă de 20 ani, din municipiul Deva, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a provocat un scandal pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Deva.
La fața locului s-a deplasat de urgenţă o echipă operativă care a stabilit faptul că autoturismul soţului persoanei care a sesizat poliţia (care era parcat pe strada Aurel Vlaicu) a fost tamponat de un alt autoturism, condus de ADRIAN B., de 42 de ani, din Deva.
În urma unor discuții contradictorii, ADRIAN B., l-a amenințat cu un cuțit pe MIHAI H., de 32 de ani, (soţul reclamantei), după care l-a lovit cu pumnul în zona pieptului.
Ulterior, suspectul a luat din autoturismul pe care l-a condus două cuțite și a pătruns în curtea imobilului în care locuiesc părţile vătămate, amenințându-le cu acte de violență.
Suspectul a fost condus la sediul poliţiei, unde i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare, port ilegal de cuțit, lovire și conducerea unui autoturism pe drumurile publice având permisul de conducere anulat.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole