Deva: Bărbat reținut, după ce a fost prins a treia oară conducând fără permis

Ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Deva l-au reţinut, pe bază de ordonanță, pentru de 24 ore, pe CONSTANTIN U., de 36 de ani, din Săvârşin, judeţul Arad, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi furt.

Persoana în cauză nu este la prima abatere de acest gen: în data de 04.04.2012, a fost depistată în trafic pe raza municipiului Deva, în timp ce conducea o autoutilitară, fără a avea acordul proprietarului acesteia. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a sustras autoutilitara de pe raza localităţii Baru Mare, iar din verificările efectuate în bazele de date ale poliţiei a reieşit că nu posedă permis de conducere.

În data de 27.02, CONSTANTIN U. a fost depistat pe raza localităţii Tătărăşti, în timp ce conducea o autoutilitară fără a avea acordul proprietarului şi fără a deţine permis de conducere.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Poliţiei Municipiului Deva.

Recomandari

Lasă un comentariu

Alte Articole