Deva: Festivitate de premiere a laureaților concursului “Trofeul Micului Cititor” (11 iunie)

Deva: Festivitate de premiere a laureaților concursului "Trofeul Micului Cititor" (11 iunie)

Biblioteca Judeteana “Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva organizeaza in ziua de 11 iunie 2014, ora 10.00, in Sala Mare a Centrului Cultural “Dragan Muntean” din Deva, festivitatea de premiere a laureatilor celei de-a XXXIV-a editii a traditionalului concurs “Trofeul Micului Cititor”. Concursul a fost initiat cu scopul de a dezvolta in randul celor mai tineri cititori gustul lecturii, simtul critic in aprecierea unei carti, simtul estetic. Copiilor li se cere sa selecteze dintre cartile nou intrate in biblioteca in ultimul an cel mai bun autor, cea mai indragita editura si cel mai bun ilustrator de carte. De asemenea, pentru atragerea unui numar cat mai mare de cititori tineri, in cadrul acestei manifestari se premiaza si cel mai fidel cititor.
Trofeul Micului Cititor reprezinta una dintre modalitatile, dovedita in timp foarte eficienta, prin care Biblioteca Judeteana “Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva si-a propus, cu succes, sa stimuleze dragostea pentru lectura, pentru carte, pentru slova tiparita in randul micilor cititori.
Trofeul Micului Cititor este si un prilej de cunoastere, de interactionare si de stabilire a unor solide legaturi intre micii cititori, scriitori, editori, ilustratori, toti acestia fiind verigile unui veritabil lant cultural pe care Biblioteca noastra l-a construit de-a lungul editiilor precedente.
Echipa de gimnastica aerobica de la Colegiul National Sportiv “Cetate” Deva le va oferi celor prezenti un moment demonstrativ de mare eleganta.

Recomandari

Alte Articole