Deva: Tânăr arestat după ce a tâlhărit o bătrână de 80 de ani

Hunedoara: Tânăr fără permis, depistat conducând un autoturism neînmatriculat

Poliţiştii hunedoreni au reuşit identificare unui tânăr care a comis o infracţiune de tâlhărie asupra unei femei de 80 de ani. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat astăzi magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara efectuează cercetări faţă de un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Deva, cu privire la care au stabilit, în urma cercetărilor, că a comis o infracţiune de tâlhărie a asupra unei femei în vârstă de 80 de ani, căreia i-a smuls lănțișorul din aur de la gât.
Fapta de natură penală a fost sesizată poliţiştilor în data de 15.05.2017, la ora 14:15, de către o femeie din municipiul Hunedoara, care a apelat numărul de urgenţă 112 şi a reclamat faptul că vecina ei a fost tâlhărită în scara blocului în care locuieşte, de o persoană necunoscută.
Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit faptul că persoana vătămată a fost acostată din spate de către suspect, care i-a smuls lănțișorul de la gât cu o mână, iar cu cealaltă i-a acoperit gura, pentru a nu striga după ajutor.
Persoana vătămată a opus rezistență, îmbrâncindu-l și mușcându-l pe agresor de mână, însă, cu toate acestea, tânărul a reușit să-i smulgă lănțișorul și să fugă.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii hunedoreni au reuşit să îl identifice pe prezumtivul autor al tâlhăriei, care a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției municipiului Deva, urmând a fi prezentat magistraţilor Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Recomandari

Alte Articole